flåede og hakkede tomater4 flåede og hakkede tomater
Salt Salt
peber peber
4.5
dl.
bouillon4.5 dl. bouillon
100
g.
svesker uden sten100 g. svesker uden sten
50
g.
rosiner50 g. rosiner
1
spsk.
honning1 spsk. honning
1
spsk.
reven ingefærrod1 spsk. reven ingefærrod
Lidt
stødt safran Lidt stødt safran
Opskrift:
Lad olien blive varm. Brun kyllingestykkerne, tilsæt kanel og tomater. Krydr med salt og peber. Hæld bouillonen ved. Lad kødet snurre under låg i 40 minutter. Kom svesker, rosiner, honning, ingefær og safran i en lille gryde sammen med 1½ dl vand. Rør det sammen og lad det koge ved meget svag varme i et kvarter. Tag kyllingestykkerne op af gryden og hold dem varme under folie. Kog skyen ind så der er ca. 1½ dl ingen. Hæld den indkogte sky i sveskeblandingen. Varm igennem og smag til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7822 gange, og udskrevet 138 gange.
Kommentarer
Heidi - 2007-02-21 14:27:03 Med ris som tilbehør??
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider