Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling med sprød skorpe, sukkerærter og dip

Kylling med sprød skorpe, sukkerærter og dip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling ca. 1200 g
 olie
1 posefranske kartofler (lille)
100 g.revet cheddarost
2 æg
 salt
 peber
250 g.sukkerærter
3 finthakkede skalotteløg
25 g.smør
1 lille bæger creme fraiche 18%
0.5 pottebrøndkarse
 
Opskrift:
Kyllingen renses og deles i 4 (bryst og lår). Æg og cheddar blandes med 50 g knuste franske kartofler. Kyllingestykkerne steges af på panden til de er gyldne. Krydres. Ostemassen fordeles på kyllingestykkerne. Bages i ovn ved 180 grader i 35 min. 2 skalotteløg steges gyldne i pande og sukkerærterne vendes i og varmes igennem. Brøndkarse og skalotteløg hakkes fint og blandes i creme fraichen. Krydres med salt og peber. Dyp de overskydende chips i denne dip.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6272 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu