Kylling med skinke og ost

Kylling med skinke og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling ca. 1200 g
0.5 tsk.salt
0.25 tsk.tørret salvie
0.25 tsk.hvid peber
25 g.smør eller margarine
4 skiverrøget skinke
4 skiverost
 
Opskrift:
Skyl kyllingen og dup den tør med et stykke køkkenrulle. Gnid kyllingen med salt, salvie og peber. Læg kyllingen på et smurt ovnfast fad, gerne på en rist. Fordel fedtstoffet på den. Steg kyllingen i ovn ved 175 grader i ca. 45 min., til den begynder at få farve. Temperaturen øges til 225 grader. Tag kyllingen ud af ovnen og læg først skinkeskiver på og siden osteskiver. Hold dem fast med tandstikkere eller kødnåle. Steg kyllingen yderligere 10-15 min., eller til osten er smeltet og har taget farve. Servér evt. med spinat og kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 11984 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu