Kylling med sennepssauce

Kylling med sennepssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling (ca. 1200 g)
15 g.smør
1 spsk.olie
0.5 tsk.friskkværnet peber
0.5 tsk.tørret estragon
 evt.1 tsk. revet citronskal
3 dl.hønsebouillon
1 dl.Kaffefløde 9%
2-3 spsk.hvedemel
1-1.5 spsk.dijonsennep
 
Opskrift:
Del kyllingen i 4 eller 6 stykker. Brun kyllingestykkerne i en blanding af fedtstof og olie. Drys med salt og peber. Tilsæt estragon og eventuelt revet citronskal. Hæld hønsebouillonen ved. Læg låg på og kog sagte i ca. 20 min. Tag kyllingestykkerne op og si og skum skyen for fedt. Pisk mel og fløde sammen til en jævning uden klumper. Jævn skyen med flødejævningen og lad den koge igennem i 5 min. Tilsæt sennep og kog igennem. Smag eventuelt til med flere krydderier. Læg kyllingestykkerne tilbage i saucen og lad dem koge med et par minutter. Servér evt. med kartoffelmos og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11548 gange,
og udskrevet 158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu