Kylling med porrecreme

Kylling med porrecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
0.5 kylling
2 porrer
6 minimajs
2 gulerødder
 
 Porrecreme:
1 løg
2 porrer
2 spsk.smør
1 spsk.hvidvinseddike
4 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Kyllingen steges i en forvarmet ovn ved 180 °C i ca 75 min., til kødet let kan løsnes fra benet, og kødsaften er klar. Kartoflerne skrælles og ridses halvt i tynde skiver. Læg den ridsede side nedad. Pensl med fedtstof, og drys med salt og peber og bag dem i ovnen ved 180 °C i ca 45 min. De vendes og bages færdige i yderligere ca 30 min. Grønsagerne renses og snittes. Koges i ca 4 min. i 1 ltr. vand tilsat 1 tsk salt Porrecreme: Hak løget og skær det hvide fra porrerne i tynde skiver. Smelt smørret og svits løget og halvdelen af porrerne uden at det tager farve. Tilsæt hvidvinseddike og kog eddiken væk. Kom piskefløde ved og kog ind til passende konsistens. Smag til og tilsæt resten af porrerne.





karakterer:
Opskriften er vist 17025 gange,
og udskrevet 258 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu