kyllingelår eller 4 kyllingebryst4 kyllingelår eller 4 kyllingebryst
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
god olie eller smør til stegning god olie eller smør til stegning
2
løg fintsnittet2 løg fintsnittet
1000
g.
små fine kartofler skrabede1000 g. små fine kartofler skrabede
1
citron i skiver1 citron i skiver
vand vand
1
bdt.
persille1 bdt. persille
Opskrift:
Kyllingestykkerne krydres med salt og peber og brunes. Tilsæt løg, kartofler og citronskiver.
Det hele vendes forsigtigt og dækkes med vand.
Retten koges ved svag varme ca. 30 min. Kyllingestykkerne tages op, og saucen smages godt til med salt, peber og måske lidt citronsaft.
Server kyllingen sammen med saucen, drys persille over retten.
Tips:
Persillestilkene skæres i små stykker og kommes i retten sammen med den hakkede persille. Det giver en dejlig smag. Retten kan serveres med agurkesalat.
Det smager også godt at komme lidt agurkelage i saucen så bliver det som om det er sommer igen!
Retten er også god at servere på andendagen.
Hvis saucen skal jævnes mere, så tag en god skive findelt grovbrød uden skorpe og kom den i saucen, som varmes godt igennem.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 8348 gange, og udskrevet 139 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider