fedtholdigt lufttørret skinke50 g. fedtholdigt lufttørret skinke
olivenolie olivenolie
1
fed
hvidløg1 fed hvidløg
salt salt
peber peber
1.5
dl.
hvidvin1.5 dl. hvidvin
1.5
dl.
hønsebouillon1.5 dl. hønsebouillon
Opskrift:
Del kyllingen i 8 stykker, drys med salt og peber og stil den til side. Svits skinken i lidt olie til den bruner og tag den op. Brun kyllingen på alle sider og kom skinken tilbage i gryden. Tilsæt finthakket hvidløg, vin og bouillon. Lad kyllingen simre under låg til den er mør. Tag låget af og lad væden koge ind til halvdelen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8794 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider