Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling med lufttørret skinke

Kylling med lufttørret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling
50 g.fedtholdigt lufttørret skinke
 olivenolie
1 fedhvidløg
 salt
 peber
1.5 dl.hvidvin
1.5 dl.hønsebouillon
 
Opskrift:
Del kyllingen i 8 stykker, drys med salt og peber og stil den til side. Svits skinken i lidt olie til den bruner og tag den op. Brun kyllingen på alle sider og kom skinken tilbage i gryden. Tilsæt finthakket hvidløg, vin og bouillon. Lad kyllingen simre under låg til den er mør. Tag låget af og lad væden koge ind til halvdelen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8631 gange,
og udskrevet 102 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu