Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Græske rejer

Græske rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

HøjtidPinse

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :


Græske rejer, billede 4 Græske rejer, billede 1 Græske rejer, billede 2 Græske rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 tsk.salt
1 løg
1 ds.hakkede tomater
0.5 tsk.oregano, tørret
1 fedhvidløg
 
250 g.rejer, kogte
100 g.fetaost
 
 Pynt
 oregano, frisk
 


Opskrift:
Tomaterne kommes i gryden. Løgene hakkes og tilsættes sammen med oregano, salt og peber. Læg låg på gryden og lad det småkoge 10-15 min.

Tilsæt det finhakkede eller pressede hvidløg. Fordel blandingen i små portionsskåle eller en tærteform. Rejerne fordeles over. Fetaosten brækkes i små stykker, oven på rejerne.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 15 min. Drysses med persille ved serveringen.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (55 stemmer)

Opskriften er vist 117778 gange,
og udskrevet 4282 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Linda  -  2016-11-20 13:52:02
Jeg svitsede jeg løg, oregano og hvidløg og hældte tomaterne ud over. Så masser af friskkværnet peber og lidt salt.. meget bedre... det bliver for fersk når det hele "bare" er kogt...

  -  2010-03-20 00:55:00
Hejsa syntes det her så mega lækkert ud, men kunne se et par faldgrupper. I bund og grund er det her jo en tomat sovs med feta og kryder urter. Tricket i min erfarring er lidt sukker i tomat sovsen. Skulle jeg lave den igen ville jeg behandle rejerne først, nok stege dem i noget.