Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græske rejer

Græske rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Højtid: Pinse

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :

Græske rejer, billede 4 Græske rejer, billede 1 Græske rejer, billede 2 Græske rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 tsk.salt
1 løg
1 ds.flåede tomater
0.5 tsk.oregano
1 fedhvidløg
 
200 g.rejer, gerne store rejer
100 g.fetaost
 
 hakket persille
 


Opskrift:

Væden fra tomaterne hældes i en gryde. Tomaterne hakkes og kommes i gryden. Løgene hakkes og tilsættes sammen med oregano, salt og peber. Læg låg på gryden og lad det småkoge 10-15 min.

Tilsæt det finhakkede eller pressede hvidløg. Fordel blandingen i små portionsskåle eller en tærteform. Rejerne fordeles over. Fetaosten brækkes i små stykker, oven på rejerne.

Bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 15 min. Drysses med persille ved serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (53 stemmer)

Opskriften er vist 112401 gange,
og udskrevet 4212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Linda  -  2016-11-20 13:52:02
Jeg svitsede jeg løg, oregano og hvidløg og hældte tomaterne ud over. Så masser af friskkværnet peber og lidt salt.. meget bedre... det bliver for fersk når det hele "bare" er kogt...


  -  2010-03-20 00:55:00
Hejsa syntes det her så mega lækkert ud på trods af Dynnes kommentar, men kunne se et par faldgrupper. I bund og grund er det her jo en tomat sovs med feta og kryder urter. Tricket i min erfarring er lidt sukker i tomat sovsen. Skulle jeg lave den igen ville jeg behandle rejerne først, nok stege dem i noget.


Dynne  -  2010-02-20 23:47:50
Jeg var blev så skuffet. Det var den mest kedelige og smafsløse forret jeg nogensinde har lavet. Øv, at have serveret den for gæster til et middagsselskab.


Per  -  2007-05-23 23:29:59
Vil tro at en halv gang mere af ost og rejer vil passe til tomaterne og så til 6 personer.