suppe bouillon eller vand2 dl. suppe bouillon eller vand
Opskrift:
Skær kyllingen i portionsstykker. Skær kålen i fine strimler. Kom kål og kylling i en gryde med skivede løg, sirup, vineddike, salt og peber. Hæld bouillon i. Lad det snurre ved svag varme under låg i 45-50 min.
Smag retten til og servér den med groft brød og sennep. Kan også serveres med kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6727 gange, og udskrevet 131 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider