Kyllingestykker tøs op, rengøres, krydres med salt og peber og lægges i en bradepande.
Krydderierne blandes i smørret og det hele blandes godt sammen. Kom smørklatter på kyllingestykkerne og sæt dem i ovnen ved 200 C i ca. 2 timer. Se til kødet engang imellem, så det ikke "steger" tørt. Kom evt. lidt væde i bunden af bradepanden.
Resten af smørret gemmes til kryddersmør til kartoflerne.
Gør kartoflerne rene, rids dem og pak dem i sølvpapir.
Stik evt. en kødnål i hver. Dette fordeler varmen bedre i kartoflerne.
Kartoflerne bages i ovnen ved 200 C i ca. 1½ time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 15601 gange, og udskrevet 208 gange.
Kommentarer
jensen - 2008-08-25 11:31:00 er det ikke lang tid i ovnen ? de er stegte på 30 min
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider