Kylling med kryddersmør og bagte kartofler

Kylling med kryddersmør og bagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-4 stk.kyllingebryst
4 bagekartofler
0.125 smør
3 tsk.citronsaft
1 tsk.salt
1 strøget tsk. hvid peber
2 tsk.paprika
3 tsk.løgpulver
 
Opskrift:
Kyllingestykker tøs op, rengøres, krydres med salt og peber og lægges i en bradepande. Krydderierne blandes i smørret og det hele blandes godt sammen. Kom smørklatter på kyllingestykkerne og sæt dem i ovnen ved 200 C i ca. 2 timer. Se til kødet engang imellem, så det ikke "steger" tørt. Kom evt. lidt væde i bunden af bradepanden. Resten af smørret gemmes til kryddersmør til kartoflerne. Gør kartoflerne rene, rids dem og pak dem i sølvpapir. Stik evt. en kødnål i hver. Dette fordeler varmen bedre i kartoflerne. Kartoflerne bages i ovnen ved 200 C i ca. 1½ time.





karakterer:
Opskriften er vist 17012 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-25 11:31:00
er det ikke lang tid i ovnen ? de er stegte på 30 min