Kylling med kinesiske griller

Kylling med kinesiske griller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling på ca. 1.5 kg
0.5 citron
 salt
 peber
2 spsk.olie
1 spsk.vineddike
1 tsk.brun farin
1 spsk.sojasauce
 
 Sauce:
2 spsk.sojasauce
2 spsk.vineddike
2 spsk.sherry
2 spsk.olie
2 fedknust hvidløg
2 tsk.finthakket frisk ingefær
2 tsk.brun farin
 
Opskrift:
Skær kyllingen igennem brystbenet, så den kan åbnes, og fold den ud. Pisk citronsaft med salt, peber, olie, vineddike, brun farin og soyasauce. Læg kyllingen i marinaden - den skal trække et par timer, gerne en nat. Vend den af og til undervejs. Læg kyllingen med skindsiden nedad på grillristen i ovnen og grill den i 10 min. Vend den og grill skindsiden i 10 min. Slå over på almindelig ovnvarme 225C og lad den stege videre i 14 min. Rør alle ingredienser til saucen sammen.

Servering:
Server saucen til kyllingen sammen med pebret salat.





karakterer:
Opskriften er vist 6164 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu