Skær hver af brysterne i fire stykker. Opvarm olien i wok eller stor pande. Kød, chili og paprika steges heri ca. 5 min. eller til kødet er brunet af. Limesaft, tomat og oliven røres i. Krydres og der koges videre ved mellemvarme i ca. 15 min. I mellemtiden koges pastaen al dente. Lad pasta dryppe af og læg det på forvarmede tallerkner og hæld derefter kyllingeblandingen over og pynt evt. med persillekviste.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8701 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
PCS - 2009-07-06 09:03:25 Hvor kommer spinaten ind i opskriften?
Jake - 2007-08-27 22:24:13 Menes Grøn peberfrugt med paprikaen? Paprika står i opskriften men ikke i ingredienslisten...
mia - 0000-00-00 00:00:00 sovsen(de hakkede tomater) er lidt kedelige alene
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider