Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling med grøn chili og spinatpasta

Kylling med grøn chili og spinatpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingebryster (á ca. 80 g. unden skind)
1 tsk.olivenolie
2 grønne chili skåret i tynde skiver
1 grøn peberfrugt skåret i strimler
1 tsk.limesaft
1 ds.hakkede flåede tomater (400 g)
15 sorte oliven u/sten
 salt
 peber
250 g.spinatpasta
 
 Pynt:
 kvistebredbladet persille
 
Opskrift:
Skær hver af brysterne i fire stykker. Opvarm olien i wok eller stor pande. Kød, chili og paprika steges heri ca. 5 min. eller til kødet er brunet af. Limesaft, tomat og oliven røres i. Krydres og der koges videre ved mellemvarme i ca. 15 min. I mellemtiden koges pastaen al dente. Lad pasta dryppe af og læg det på forvarmede tallerkner og hæld derefter kyllingeblandingen over og pynt evt. med persillekviste.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8597 gange,
og udskrevet 104 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

PCS  -  2009-07-06 09:03:25
Hvor kommer spinaten ind i opskriften?

Jake  -  2007-08-27 22:24:13
Menes Grøn peberfrugt med paprikaen? Paprika står i opskriften men ikke i ingredienslisten...

mia  -  0000-00-00 00:00:00
sovsen(de hakkede tomater) er lidt kedelige alene