Kylling i rødvin

Kylling i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kylling (1300-1400g)
100 g.kogeflæsk
0.5 dl.cognac
7.5 dl.rødvin
0.5 laurbærblad
2 kvistetimian
1 fedhvidløg i skiver
10 skalotteløg
1.5 tsk.salt
 peber
100 g.persillerod
250 g.champignon
1 bdt.hakket persille
2 spsk.majsstivelse
0.5 dl.vand
 flutes
 
Opskrift:
Flæsket skæres i små terninger, svitses godt i en gryde og tages op.

Kyllingen parteres i 6-8 stykker. Kyllingestykkerne brunes i det afsmeltede fedt, fedtet hældes fra. Cognac hældes over kyllingen og antændes (husk at slukke for emhætten). Når flammerne er døet hen, tilsættes flæsk, rødvin, laurbærblad, timian, hvidløg, skalotteløg, salt og peber. Retten snurrer ca. 30 min.

Laurbærblad og timiankvist fjernes. Gulerod og persillerod skrælles, skæres i terninger og tilsættes, snurrer yderligere 5 min.

Champignonerne skæres i skiver, svitses på en tør pande og tilsættes sammen med persille. Retten jævnes med majsstivelse udrørt i vand og smages til.





karakterer:
Opskriften er vist 8600 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu