Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i rødvin

Kylling i rødvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kylling (1300-1400g)
100 g.kogeflæsk
0.5 dl.cognac
7.5 dl.rødvin
0.5 laurbærblad
2 kvistetimian
1 fedhvidløg i skiver
10 skalotteløg
1.5 tsk.salt
 peber
100 g.persillerod
250 g.champignon
1 bdt.hakket persille
2 spsk.majsstivelse
0.5 dl.vand
 flutes
 
Opskrift:
Kyllingen parteres i 6-8 stykker. Flæsket skæres i små terninger, svitses godt i en gryde og tages op. Kyllingestykkerne brunes i det afsmeltede fedt, fedtet hældes fra. Cognac hældes over kyllingen og antændes (husk at slukke for emhætten). Når flammerne er døet hen, tilsættes flæsk, rødvin, laurbærblad, timian, hvidløg, skalotteløg, salt og peber. Retten snurrer ca. 30 min., laurbærblad og timiankvist fjernes. Gulerod og persillerod skrælles, skæres i terninger og tilsættes, snurrer yderligere 5 min. Champignonerne skæres i skiver, svitses på en tør pande og tilsættes sammen med persille. Retten jævnes med majsstivelse udrørt i vand og smages til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7140 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu