Kylling i riesling

Kylling i riesling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 kylling (1300-1400g)
3 spsk.cognac
2 løg
4 dl.riesling hvidvin
250 g.champignon
1 spsk.majsstivelse
1 dl.fløde
1 dl.creme fraiche 18%
1 tsk.salt
 peber
2 spsk.friskhakket persille
 
 Tilbehør:
 Flûtes og dampede gulerødder og sukkerærter
 
Opskrift:
Kyllingen deles i 6-8 stykker. Stykkerne brunes på begge sider, først med skindsiden nedad. Overflødig fedt hældes fra. Evt. cognac hældes ved og antændes (husk først at slukke for emhætten!). Løgene hakkes. Løg og vin tilsættes. Snurrer under låg i ca. 40 min. Majsstivelsen udrøres i fløde og crème fraiche og røres i. Champignonerne renses og skæres i kvarte. Champignonerne tørristes på en pande og tilsættes. Retten koges igennem og smages til. Kommes i et serveringsfad og drysses med persille.


karakterer:
Opskriften er vist 5517 gange,
og udskrevet 100 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu