Flûtes og dampede gulerødder og sukkerærter Flûtes og dampede gulerødder og sukkerærter
Opskrift:
Kyllingen deles i 6-8 stykker. Stykkerne brunes på begge sider, først med skindsiden nedad. Overflødig fedt hældes fra. Evt. cognac hældes ved og antændes (husk først at slukke for emhætten!). Løgene hakkes. Løg og vin tilsættes. Snurrer under låg i ca. 40 min. Majsstivelsen udrøres i fløde og crème fraiche og røres i. Champignonerne renses og skæres i kvarte. Champignonerne tørristes på en pande og tilsættes. Retten koges igennem og smages til. Kommes i et serveringsfad og drysses med persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5397 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider