Kylling i persillecreme

Kylling i persillecreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 fransk kylling
1 bdt.persille
25 g.hvedemel
25 g.smør
250 g.champignon
250 g.perleløg
1 fedhvidløg
1 kvisttimian
1 dl.piskefløde
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kyllingen deles i lår og bryst og sautéres let i en gryde med olivenolie. Der drysses med mel, og så tilsættes finthakkede hvidløg og timiankvisten. Sautér videre i et par minutter og hæld derefter vand ved, så det står ¼ op om kødet. Læg låg på og lad det simre en halv times tid til kødet er mørt. Tag kyllingestykkerne op og tilsæt fløden og lad det snurre til saucen har fået den rette konsistens. Sigt derefter saucen, drys persillen i og smag til med salt og peber.

Perleløg og champignoner renses og ristes på panden. Læg kyllingestykkerne i et fad, hæld saucen over og pynt med perleløg og champignoner på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 5726 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu