Kyllingerne bringes i kog i letsaltet vand med porrer, skalotteløg, timian og peberkorn. Simrer til de er møre - ca. 3 kvarter. Champignons skives og dampes på en pande i 1 spsk smør tilsat citronsaften og en smule af suppen fra kyllingen. Suppen fra kyllingerne sies. I en kasserolle afbages 2 spsk mel i ca. 2 spsk smør. Heri piskes nok af suppen fra kyllingerne til en lys og let sauce. Den smages til og simrer i 5-8 minutter. Ben og skind fjernes fra kyllingerne, og kødet lægges på et forvarmet fad. Champignons hældes i saucen. Æggeblommerne piskes i den hede, men ikke kogende sauce, der til sidst hældes over kødet. Serveres med små faste kartofler
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 23473 gange, og udskrevet 385 gange.
Kommentarer
Karin - 2007-02-20 21:25:56 Tilføj frisk timian lige inden servering
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider