Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Katies kylling

Katies kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.kyllingebryst
1 lille glas perleløg
1 pk.bacon i tern
1 glaschampignon i skiver
1 ds.cocktailpølser
2 breveknorrs bretagne sauce
 flutes - efter behov
 jasminris (evt. i pose)
 
Opskrift:
Steg baconternene let - ikke for meget. Kyllingestykkerne steges i fedtet fra baconternene. De skal ikke gennemsteges, men blot brunes af på panden og lægges i et ildfast fad. Hæld bacontern, perleløg, champignon og cocktailpølser henover. Til sidst hældes bretagnesaucen henover og retten stilles i ovnen v/200 grader i ca. 20-25 minutter. Serveres med ris og flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11040 gange,
og udskrevet 337 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conny Larsen  -  2006-12-14 01:04:52
Prøvede denne opskrift til aftensmaden idag, og den var super, dog tilføjede jeg ikke coctailpølser, og ej heller Bretagne sauce, men benyttede mig af den sky som i forvejen kom, og tilføjede "lidt" piskefløde. Super god.