frilandskylling (evt. unghane)2000 g. frilandskylling (evt. unghane)
2
knuste fed hvidløg2 knuste fed hvidløg
2.5
cm.
stykke frisk ingefær skåret i skiver2.5 cm. stykke frisk ingefær skåret i skiver
2
tsk.
chiliolie2 tsk. chiliolie
hønsebouillon efter behov hønsebouillon efter behov
Hindbærkompot: Hindbærkompot:
2
spsk.
olivenolie2 spsk. olivenolie
2
finthakkede rødløg2 finthakkede rødløg
1
fed
knust hvidløg1 fed knust hvidløg
1
tsk.
sennepskorn letknust1 tsk. sennepskorn letknust
1
laurbærblad1 laurbærblad
1
spsk.
chilipulver1 spsk. chilipulver
1
spsk.
eddike1 spsk. eddike
250
g.
tomater uden skind og kerner250 g. tomater uden skind og kerner
250
g.
hindbær250 g. hindbær
salt salt
Tilbehør: Tilbehør:
Cous-cous Cous-cous
Opskrift:
Kyllingeskindet ridses med passende afstand og "fores" med hvidløg- og ingefærstykker. Pensl kyllingen med lidt chiliolie. Sæt kyllingen i en bradepande og tilsæt hønsebouillon, ca. 5 cm. Kyllingen steges ved 200 grader i ca. 80-90 min.
Sauce; varm olivenolien op, tilsæt løg og lad dem blive gyldne. Tilsæt hvidløg, sennepskorn, laurbærblade, chilipulver, salt og eddike og lad det koge lidt ind. Tilføj tomater og hindbær og kog nu under svag varme i ca. 60 min. Tag laurbærbladet op. Kompotten hældes i foodprocessor og pureres groft. Tag den færdigstegte kylling ud af ovnen og server med kompot og cous-cous.
Tips:
cous-cous kan smages til med lidt chiliolie, mynte, hvidløg og vanillekorn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(2 stemmer)
Opskriften er vist 6180 gange, og udskrevet 122 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider