Finthakket skal af 1/3 citron Finthakket skal af 1/3 citron
400
g.
store kartofler skåret i både400 g. store kartofler skåret i både
salt salt
peber peber
olie olie
Opskrift:
Kyllingen renses og aftørres. Stilles på ryggen i et ildfast fad, krydres med salt og peber.
Steges i ovn ca. 1 time og 15 min. ved 200 grader C. alm. ovn sammen med kartoffelbådene, som er krydret med timian, salt, peber og finthakket citronskal.
Salaten skylles og deles i passende stykker.
I en meljævner blandes fløde, sukker og eddike. Rystes kraftigt til det får skummende konsistens. Vendes i salaten lige inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(32 stemmer)
Opskriften er vist 79095 gange, og udskrevet 1237 gange.
Kommentarer
Shc. - 2014-07-02 16:08:10 Salaten vakte begejstring hos min kone.
- 2013-06-11 21:37:41 Jeg plejer at servere salaten med en "dressing" der består af 4 dl. A38, saft fra en halv citron, et skvat salt, en 1/2 tsk. sukker og lidt peber.
Det samger super
TT - 2008-09-26 12:42:31 En rigtig god opskrift. Vi kom lidt hvidløg ved kyllingen også. Vi brugte lidt blandet salat og kom også æble- og agurktern i salaten. Var super godt.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider