| |
|
Gryderet med kylling og byg
Gryderet med kylling og byg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | spsk. | olie2 spsk. olie | 1 | | hakket løg1 hakket løg | 225 | g. | byggryn225 g. byggryn | 225 | g. | champignon i skiver225 g. champignon i skiver | 7.5 | dl. | hønsebouillon7.5 dl. hønsebouillon | 1 | tsk. | tørret rosmarin1 tsk. tørret rosmarin | | | Salt Salt | | | peber peber | 225 | g. | kogt kylling i tern225 g. kogt kylling i tern | | | |
| |
Varm olien og tilsæt løget og svits det ved svag varme. Tilsæt gryn og champignon. Bland det godt og svits det sammen 3-4 minutter.
Hæld bouillonen over med rosmarin og tilsæt salt og peber. Bland kyllingen i.
Hæld det i et ovnfast fad og sæt det i en 180 grader C. alm. ovn i 1 time.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 24773 gange, og udskrevet 149 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|