Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Farseret udbenet kylling

Farseret udbenet kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stor velvoksen kylling på ca. 1800 g
 
80 g.groft reven svendbo-ost (emmentaler)
100 g.Blue Note eller anden blåskimmelost
2 spsk.skyllet hakket persille
1 revet squash
100 g.valnøddekerner
 
 Salat:
 lidt peber
½ icebergsalat
2 bdt.radiser
0.5 bdt.blegselleri
1 gul peberfrugt
3 spsk.valnøddeolie
½-1 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skær ned langs rygraden, skær igennem ved vinge- og lårknogle, så vinger og lår bliver siddende fast til dyret og følg så med en skarp kniv rundt langs skroget, så man "krænger" frakken af dyret.

Bland de to slags ost med hakket persille og revet squash samt valnødder og smag til med peber.

Fyldet kommes i kyllingen, der lukkes med kødnåle eller sys til og steges i ovnen i 75 minutter ved 180 grader, dog de sidste 10 minutter ved 225 grader for at skindet kan blive sprødt.

Hertil serveres godt brød og en salat af iceberg, radiser, blegselleri og gul peber med olie-citrondressing.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 16293 gange,
og udskrevet 263 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu