kyllingebryst m/ben el. 8 kyllingelår 4 kyllingebryst m/ben el. 8 kyllingelår
25
g.
smør 25 g. smør
salt salt
peber peber
3
dl.
hønsebouillon 3 dl. hønsebouillon
1
spsk.
soya 1 spsk. soya
0.5
citron saft og skal heraf 0.5 citron saft og skal heraf
1.5
dl.
røde linser 1.5 dl. røde linser
2-3
gulerødder 2-3 gulerødder
150
g.
knoldselleri 150 g. knoldselleri
3
løg (evt. rødløg) 3 løg (evt. rødløg)
25
g.
smør 25 g. smør
1
bdt.
purløg 1 bdt. purløg
citronskal citronskal
Opskrift:
Tør kyllingestykkerne godt, og brun dem på alle sider i en dyb pande. Drys med salt og peber. Hæld bouillon, citronsaft og -skal samt soya ved, og damp under låg 30-40 minutter. Mærk, om kødet er færdigstegt. Jævn evt. skyen med lidt majsstivelse. Skyl linserne godt i en sigte. Kog dem i 10 minutter i letsaltet vand. Lad dem dryppe af. Skræl urterne, og skær dem i småstykker. Svits dem på panden i smørret, og småsteg dem 10 minutter. Vend hele tiden. Vend de kogte linser i, og varm igennem. Kom klippet purløg og citronskal i, og smag til med salt og peber. Hæld evt. kyllingeskyen ved. Server sammen med kyllingestykkerne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(3 stemmer)
Opskriften er vist 13570 gange, og udskrevet 405 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider