kyllingebryst (kogt) 4-500 g. kyllingebryst (kogt)
1.5
tsk.
salt 1.5 tsk. salt
2-3
mellemstore løg 2-3 mellemstore løg
2
grønne peberfrugter 2 grønne peberfrugter
250
g.
champignoner 250 g. champignoner
1
dl.
vand eller bouillon 1 dl. vand eller bouillon
2
spsk.
kinesisk soya2 spsk. kinesisk soya
250
g.
friske bønnespirer250 g. friske bønnespirer
Opskrift:
Skær kødet i strimler og steg dem i olie ved god varme.
Tag det af panden og drys salt på.
Kom løg i ringe og peberfrugter i strimler på panden ca. 4-5 min.
Tilsæt de skivede champignon og tilsæt efter et par minutter vand samt soyasauce.
Lad det hele snurre ca. 5 min. Tilsæt bønnespirer og slutteligt hønsekødet og server.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 10225 gange, og udskrevet 242 gange.
Kommentarer
Martin - 2013-03-22 10:51:52 Super nemt og lækker ret
Marianne - 2008-03-09 13:52:29 Lækker og nem ret. Måske skulle man udskifte nogle af bønnespirerne med andre grøntsager f.eks. kål eller gulerødder som jo så bare skal have lidt længere tid.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider