Skræl gulerødderne og skær dem i fine strimler. Nip ærterne. Giv gulerødder og ærter et opkog og køl dem af i koldt vand.
Brun kyllingefileterne på den ene side på en pande i smørret. Vend dem og tilsæt soya, Æblecidereddike og rosa peber. Lad dem stege ved jævn varme ca. 15 min., til de er gennemstegte og øs jævnligt skyen over.
Tag kyllingefileterne af panden og hold dem varme under folie.
Svits grønsagerne 2-3 min. på panden under jævnlig omrøring.
Anret grønsagerne portionsvis med kyllingebrystet og hæld den varme sky over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.5
(25 stemmer)
Opskriften er vist 39052 gange, og udskrevet 404 gange.
Energi:
KJ total 4486 (1068 kcal)
KJ pr. Pers. 1121 (267 kcal)
Vægt ialt 1195 gram
Vægt pr. Pers. 298 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 375 KJ (89 kcal) Protein 13.1 gram Fedt 2.6 gram Kulhydrat 4.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider