Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Indbagt kyllingebryst med portvinssauce

Indbagt kyllingebryst med portvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 plader frossen butterdej
4 kyllingefilet
 salt
 peber
0.5 spsk.olie
75 g.blåskimmelost
1 fedhakket hvidløg
 
 Pensling:
 æg
 
 Sauce:
2 dl.hønsebouillon
2 tsk.saucemel
1 tsk.soyasauce
0.5 dl.portvin
 
 Tilbehør:
1-2 porrer
250 g.champignoner
0.5 spsk.olie
 
Opskrift:
Tø butterdejen op. Drys kyllingefileterne med salt og peber og brun dem ved middelstærk varme i olie 5 min. på hver side. Lad dem varme i olien 5 min. på hver side. Lad dem køle lidt af på en tallerken. Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse. Bland osten med hvidløg. Skær et snit i hver filet og fyld dem med osteblandingen. Læg 1 filet på hvert stykke butterdej og kom resten af osteblandingen over. Pensl dejkanterne med æg. Fold butterdejen om kødet og pres kanterne godt til. Læg dem på bageplade med sammenføjningerne nedad. Bag pakkerne ca. 15 min. ved 225 grader. Sauce: Pisk bouillon og saucemel sammen i en gryde og bring det i kog. Tilsæt soya og smag til med portvin. Snit porrerne i 4-5 cm lange, smalle strimler, skær svampene i skiver. Svits de to slags grønsager på en stor pande i olien ved god varme, til de er møre. Foruden grønsagerne kan du servere kartofler eller ris til pakkerne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16176 gange,
og udskrevet 488 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu