Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hurtig kyllingepande

Hurtig kyllingepande, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Hurtig kyllingepande, billede 4 Hurtig kyllingepande, billede 1 Hurtig kyllingepande, billede 2 Hurtig kyllingepande, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.frosne kartofler i skiver
 
1 tsk.olie
200 g.løg
2 fedhvidløg
500 g.kyllingefilet
1 grøn peberfrugt
1 tsk.karry
2 spsk.grovkornet sennep
1 tsk.sambal oelek
 salt
 peber
 
Opskrift:
Sæt ovnen på 200 grader C. alm. ovn.

Smør en bradepande med olie. Læg kartoflerne i bradepanden. Stil den i ovnen og steg i 25-30 minutter eller efter pakningens anvisninger.

Pil og hak løg og hvidløg. Rens og hak peberfrugten.

Smør en teflonpande med olie. Tilsæt løg og hvidløg og brun under omrøring til løgene er møre, ca. 5 min. Tilsæt karryen og steg under omrøring yderligere 1 min.

Kom 1 tsk olie, kylling skåret i 3 cm store tern og peberfrugt på panden. Steg ved jævn varme under omrøring til kyllingen er gennemstegt ca. 10 min.

Rør sennep, sambal oelek, salt og peber i. Steg yderligere 2 min.


Anret kartoflerne på tallerkener og læg kyllingeblandingen ovenpå.
Servér straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (15 stemmer)

Opskriften er vist 64646 gange,
og udskrevet 756 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

PN  -  2010-03-14 13:10:09
Jeg synes retten mangler en masse grønsager. Det jeg gør hver gang jeg laver frosne kartofleskiver i ovnen er at fylde en bradepande op i den ene ende med frosne kartoffelskiver og en pose frosne grønsager i den anden ende. Dette er bare hvad jeg plejer at gøre.