Hakket kylling med urter og krydderier

Hakket kylling med urter og krydderier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Hakket kylling med urter og krydderier, billede 4 Hakket kylling med urter og krydderier, billede 1 Hakket kylling med urter og krydderier, billede 2 Hakket kylling med urter og krydderier, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
50 g.langkornede ris
1000 g.kyllingefileter
2 spsk.jordnøddeolie
 
4 fedhvidløg pressede
2 spsk.galangarod friskrevet
2 små røde chili finthakkede
4 forårsløg finthakkede
 
60 ml.fishsauce
1 spsk.rejepasta
3 spsk.frisk vietnamesisk mynte Hakket
2 spsk.frisk basilikum hakket
4 spsk.limejuice
 
 evt. 200 g. kyllingelever
 
Opskrift:
Fordel risene på en bageplade og rist dem i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i 15 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem køle lidt af og blend dem i en foodprocessor, til de er fintmalede.

Mens risene er i ovnen, hakkes kyllingekødet fint i en foodprocessor.

opvarm olien i en wok eller stegepande. Tilsæt hvidløg, galangarod, chili og forårsløg og steg ved middelvarme i ca. 3 minutter.

Læg kyllingen i wokken og steg den i ca. 5 minutter, til den er brunet. Rør rundt med en træske og sørg for at kyllingekødet ikke klumper.

Rør fiskesaucen og rejepasta i, kog op og lad det simre ved svag varme i 5 minutter.

Tag wokken af komfuret og rør urter, ris og limejuice godt ind i kødet.

Hvis der skal kyllingelever i retten, skal den koges i 125 ml hønsebouillon i 5 minutter eller til den er mør. Stil den til afkøling, skær den i små stykker og rør den i den færdiglavede ret.

Pynt med halve chili og server med ris.





karakterer:
Opskriften er vist 33547 gange,
og udskrevet 229 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu