lille glas grøn salsa (evt. hakket jalapeno fra dåse) 1 lille glas grøn salsa (evt. hakket jalapeno fra dåse)
2
kyllingebryster (skåret i tern uden ben) 2 kyllingebryster (skåret i tern uden ben)
2
tsk.
spidskommen 2 tsk. spidskommen
2
tsk.
oregano 2 tsk. oregano
0.5
tsk.
rødt chilipulver (alt efter smag og styrke) 0.5 tsk. rødt chilipulver (alt efter smag og styrke)
hønsebouillon (eller vand med en terning!) hønsebouillon (eller vand med en terning!)
2
spsk.
olie2 spsk. olie
Opskrift:
Løg og hvidløg hakkes fint og svitses i en gryde med olie. Når løgene er klare tilsættes krydderier og kyllingestykker. Tilsæt bønnerne og chilien når kyllingen har fået farve (skal ikke brunes - bare lukkes). Derefter tilsættes kyllingefond så konsistensen bliver rigtig.
Kan evt. jævnes med en alm. meljævning.
Server med godt brød (gerne surdej), creme fraiche og en god revet cheddar.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5094 gange, og udskrevet 92 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider