råsukker eller brun farin0.25 dl. råsukker eller brun farin
0.5
dl.
olivenolie0.5 dl. olivenolie
1
dl.
hvidvin1 dl. hvidvin
0.5
dl.
svesker0.5 dl. svesker
Opskrift:
Må forberedes dagen før, og derfor god til dem der ikke vil stå i køkkenet flere timer før gæsterne kommer. Alt lægges i fad eller skål, og står køligt natten over, undtaget farin og hvidvin.
Dagen:
Ovnen opvarmes til 180 grader C. Kyllingerbrysterne tages op af marinaden og lægges i ildfast fad m/låg eller kasserolle m/låg, og marinaden (m/oliven, de tørrede frugter m.m) hældes over. Hvidvinen hældes over, og der drysses med sukker. Låg på, og stilles ovnen 30-40 min.
Tilbehør:
Serveres med nye kogte kartofler, couscous eller ris, broccoli eller salat.
Tips:
Variationstips:
Retten kan laves med f.eks. fasanbryst - lammefilet eller kølle - svinekoteletter eller kalvekød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(11 stemmer)
Opskriften er vist 15467 gange, og udskrevet 225 gange.
Kommentarer
Henriette - 0000-00-00 00:00:00 Tomatsalat og ris passer godt til denne ret
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider