kyllingebryster i tynde skiver uden skind og ben4 kyllingebryster i tynde skiver uden skind og ben
125
g.
små champignon i skiver125 g. små champignon i skiver
400
g.
basmati- eller jasminris400 g. basmati- eller jasminris
1
l.
hønsebouillon1 l. hønsebouillon
4
hakkede forårsløg4 hakkede forårsløg
1
lille agurk i skiver1 lille agurk i skiver
1
spsk.
fishsauce1 spsk. fishsauce
Opskrift:
Varm olien op i en gryde ved medium varme. Tilsæt løg, hvidløg, koriander og chili og lynsteg i 2-3 minutter, til løget er gyldent og mørt.
Tilsæt kylling til løgblandingen og lynsteg i 2-3 minutter, til kødet er brunet og gennemstegt.
Rør champignon i og steg videre i 1 minut. Tag kyllingeblandingen op af gryden og stil til side.
Rør risen i sammen gryde og sauter ved medium varme i 2 minutter. Hæld kyllingefonden i og kog op. Skru ned for blusset, læg låg på gryden og lad retten simre i 15 minutter. Tag gryden af blusset og lad den stå med låg i 5 minutter.
Kom kyllingeblandingen, forårsløg, agurk og fiskesauce ned til risen og bland alle ingredienser omhyggeligt. Sæt gryden tilbage på blusset ved lav varme i 3- 4 minutter, mens der af og til røres, til retten er varmet godt igennem.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6068 gange, og udskrevet 97 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider