kyllingebryster á ca. 150 g2 kyllingebryster á ca. 150 g
olie til stegning olie til stegning
salt salt
peber peber
100
g.
garganelli pasta (ægpasta)100 g. garganelli pasta (ægpasta)
0.5
rød peberfrugt i strimler0.5 rød peberfrugt i strimler
3
stængler
blegselleri i mindre stykker3 stængler blegselleri i mindre stykker
1
fed
finthakket hvidløg1 fed finthakket hvidløg
0.5
tsk.
tørret timian0.5 tsk. tørret timian
lidt
olivenolie lidt olivenolie
200
g.
reven mozzarella ost200 g. reven mozzarella ost
Opskrift:
Pastaen koges al dente. Afkøles i sigte. Kyllingebrysterne steges på begge sider i ca. 4-5 min. Tages af panden og holdes varm. Grøntsagerne sauteres af i lidt olivenolie og krydres herefter. Grøntsagerne blandes med pastaen og lægges på ildfast fad og der drysses ost henover. Gratineres i ovn til osten er gylden. Anret kyllingebrystet i skiver sammen med den gratinerede pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(12 stemmer)
Opskriften er vist 18168 gange, og udskrevet 382 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider