Kyllingebryst på bagte rodfrugter

Kyllingebryst på bagte rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 kyllingebryster a ca. 150 g
 olie til stegning
 salt
 peber
100 g.knoldselleri i tern
1 gulerod i tern
1 porre i ringe
100 g.persillerod i tern
3 dl.hønsebouillon
0.5 tsk.tørret timian
200 g.kartofler i tern
1 tsk.dijonsennep
 
Opskrift:
Rodfrugter og kartofler kommes i ildfast fad sammen med bouillon og timian. Bages i ovn ved 150 grader i ca. 40 min. Kyllingen krydres og steges gylden på begge sider. Steger ca. 6 minutter på hver side. Inden servering røres sennep sammen med de bagte rodfrugter og der smages til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 35508 gange,
og udskrevet 1041 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-28 19:34:17
Yderst velsmagende - men bagetiden skal være 65 min i ovn ved 200 grader

  -   2007-11-15 20:02:07
Herlig nem opskrift, men - men rodfrugterne bliver ikke møre på 40 min. Jeg ver nødt til at give dem 65 min. ved 170 grader, men så blev de også dejlige

  -   2005-01-01 01:01:01
Lækker måde at tilberede rodfrugter på. Var dog ikke så vild med så meger tørret timian.