kyllingebryster a ca. 150 g2 kyllingebryster a ca. 150 g
olie til stegning olie til stegning
salt salt
peber peber
100
g.
knoldselleri i tern100 g. knoldselleri i tern
1
gulerod i tern1 gulerod i tern
1
porre i ringe1 porre i ringe
100
g.
persillerod i tern100 g. persillerod i tern
3
dl.
hønsebouillon3 dl. hønsebouillon
0.5
tsk.
tørret timian0.5 tsk. tørret timian
200
g.
kartofler i tern200 g. kartofler i tern
1
tsk.
dijonsennep1 tsk. dijonsennep
Opskrift:
Rodfrugter og kartofler kommes i ildfast fad sammen med bouillon og timian. Bages i ovn ved 150 grader i ca. 40 min. Kyllingen krydres og steges gylden på begge sider. Steger ca. 6 minutter på hver side. Inden servering røres sennep sammen med de bagte rodfrugter og der smages til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 32855 gange, og udskrevet 1010 gange.
Kommentarer
Jørn Lauesen - 2008-01-28 19:34:17 Yderst velsmagende - men bagetiden skal være 65 min i ovn ved 200 grader
Grethe K - 2007-11-15 20:02:07 Herlig nem opskrift, men - men rodfrugterne bliver ikke møre på 40 min. Jeg ver nødt til at give dem 65 min. ved 170 grader, men så blev de også dejlige
Helle Kristensen - 0000-00-00 00:00:00 Lækker måde at tilberede rodfrugter på. Var dog ikke så vild med så meger tørret timian.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider