tørrede svampe udblødt i koldt vand ca. 2 timer (evt. om morgenen)10 g. tørrede svampe udblødt i koldt vand ca. 2 timer (evt. om morgenen)
3
dl.
piskefløde3 dl. piskefløde
1
citron1 citron
0.5
tsk.
citronpeber0.5 tsk. citronpeber
salt salt
100
g.
smør100 g. smør
2
spsk.
hvedemel2 spsk. hvedemel
Opskrift:
Asparges dampes i lidt vand med 50 g smør, saften fra en halv citron og en anelse salt til de stadig er sprøde. Kyllingebrysterne steges på en tør pande med skind siden nedad. Steges ca. 8 min. på hver side. Krydres med salt. I en lille gryde svitses de udblødte svampe i den resterende smør. Drysses med mel og omrøres. Tilsæt fløde, citronpeber og saften fra en halv citron og kog igennem ved svag varme.
Bliver saucen for tyk kan den spædes med lidt vand fra svampene.
Retten serveres med ris eller frisk spinat-pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 9083 gange, og udskrevet 153 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider