Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingebryst på asparges og citron-svampe sauce

Kyllingebryst på asparges og citron-svampe sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 kyllingebryster ialt ca. 300 g
1 bdt.hvide asparges skrællede
10 g.tørrede svampe udblødt i koldt vand ca. 2 timer (evt. om morgenen)
3 dl.piskefløde
1 citron
0.5 tsk.citronpeber
 salt
100 g.smør
2 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Asparges dampes i lidt vand med 50 g smør, saften fra en halv citron og en anelse salt til de stadig er sprøde. Kyllingebrysterne steges på en tør pande med skind siden nedad. Steges ca. 8 min. på hver side. Krydres med salt. I en lille gryde svitses de udblødte svampe i den resterende smør. Drysses med mel og omrøres. Tilsæt fløde, citronpeber og saften fra en halv citron og kog igennem ved svag varme. Bliver saucen for tyk kan den spædes med lidt vand fra svampene. Retten serveres med ris eller frisk spinat-pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8855 gange,
og udskrevet 150 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu