lidt barbecue krydderi evt. lidt barbecue krydderi
200
g.
hytteost200 g. hytteost
2
tomater i tern2 tomater i tern
0.5
finthakket løg0.5 finthakket løg
2
drueagurker i strimler (ca. 50 g)2 drueagurker i strimler (ca. 50 g)
0.5
bdt.
finthakket persille0.5 bdt. finthakket persille
2
bagekartofler fintreven2 bagekartofler fintreven
Opskrift:
Hytteost, tomattern, løg og drueagurker røres sammen. Tilsmages med salt og peber. De fintrevne presses for væde og blandes med persille. Steges som to små pandekager i varm pande. Kyllingebrysterne steges på begge sider i ca. 3-4 minutter og krydres herefter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11220 gange, og udskrevet 132 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider