Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carpaccio - Råmarineret oksemørbrad med frisk salat

Carpaccio - Råmarineret oksemørbrad med frisk salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad øvrigt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Kødbranchens Fællesråd

Indsendt :





Ingredienser:
300 g.oksemørbrad (evt. skåret i tynde skiver af slagteren)
 
 salt
 peber
4 spsk.olivenolie
2 citroner
50 g.parmesan eller grana-ost i et helt stykke
1 salathoved f.eks. rocola-salat
500 g.gødt brød
 


Opskrift:

Skær oksemørbraden i pålægs tynde skiver- få evt. slagteren til at gøre det på pålægsmaskinen.

Anret kødskiverne på et fad eller på 4 tallerkner. Fadet eller tallerknerne smøres først med lidt olivenolie. Krydr kødskiverne med salt og peber.

Hæld olivenolie og citronsaft over kødskiverne og drys med høvlet parmesan eller grana-ost. Server frisk salat og brød til




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 25407 gange,
og udskrevet 372 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu