Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingebryst med salvie

Kyllingebryst med salvie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 mellemstore løg
2 dobbelte kyllingebryster
10-12 bladesalvie
 salt
 friskkværnet peber
1 spsk.revet citronskal
30 g.smør
1 spsk.olie
2.5 dl.bouillon af terning
100 g.creme fraîche
 sukker
1 tsk.citronsaft
1-2 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
Pil og hak løgene. Løsn skindet på kyllingekødet og læg 3-4 salvieblade mellem skind og kød. Læg hakket løg, salvieblade og reven citronskal på kødet og fold det sammen med skindsiden udad. Sæt kødnåle i eller bind omkring med bomuldsgarn. Brun smør og olie i en gryde, kom kødet i, brun det godt på begge sider og tag det op. Tilsæt resten af løgene og hæld bouillonen ved. Lad det koge godt igennem og kom kødet i. Fortsæt stegningen ved svag varme og under låg i ca. 30 min. Vendes en gang. Tag kødet op, fjern kødnålene og hold kødet varmt. Rør creme fraiche i skyen og lad det koge ind. Smag til med salt, peber og et nip sukker. Kom saucen i blenderen og blend den ensartet og cremet. Hæld saucen i gryden igen og tilsæt jævning under omrøring.

Tilbehør:
Pasta og kogte asparges


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6332 gange,
og udskrevet 98 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu