pæne kyllingebryster med skind og ben4 pæne kyllingebryster med skind og ben
1
citron saften herfra1 citron saften herfra
50
g.
smeltet smør50 g. smeltet smør
1
tsk.
salt1 tsk. salt
0.5
tsk.
peber0.5 tsk. peber
250
g.
hvide champignoner250 g. hvide champignoner
1
spsk.
olie1 spsk. olie
1
dl.
vand1 dl. vand
3
spsk.
friske estragonblade eller 1 spsk tørret3 spsk. friske estragonblade eller 1 spsk tørret
Opskrift:
Læg kyllingebrysterne i et smurt ovnfast fad. Dryp dem med lidt af citronsaften og lad dem trække 10 min.
Pensl kødet med knap halvdelen af smørret og drys med salt og peber.
Stil fadet midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min., til kødet er mørt, og kødsaftenløber gul ved et prik med en gaffel.
Rist champignonskiverne let i olie på panden og fordel dem ved kyllingebrysterne.
Giv resten af citronsaften, smør, salt og peber samt vand et opkog. Tilsæt estragon og hæld over kyllingen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9657 gange, og udskrevet 205 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider