Kødet skæres i 1 cm brede strimler. Det øverste af løgene, skæres i strimler, resten af løgene i 1/4.
Tomaten flåes og skæres i tern.
Ananasen skæres i tern.
Kødet brunes i smørret, løgene og tomat tilsættes og steger 5 min.
Mel og karry tilsættes sammen med bouillonen. Tilsidst tilsættes ananas og retten koger 5 min.
Smages til med eddike og salt.
Serveres med ris og spisepinde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(6 stemmer)
Opskriften er vist 29364 gange, og udskrevet 744 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider