spegeskinke i tynde skiver50 g. spegeskinke i tynde skiver
4
stykker kyllingebryst uden skind og ben (ca. 550 g)4 stykker kyllingebryst uden skind og ben (ca. 550 g)
25
g.
smør 25 g. smør
5
dl.
Bearnaisesauce 5 dl. Bearnaisesauce
25
g.
smør25 g. smør
100
g.
shii-takesvampe - uden stok - delt i kvarte100 g. shii-takesvampe - uden stok - delt i kvarte
250
g.
markchampignoner i halve250 g. markchampignoner i halve
250
g.
bladselleri i skrå skiver250 g. bladselleri i skrå skiver
0.5
tsk.
groft salt0.5 tsk. groft salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Tilbehør: Tilbehør:
1000
g.
aspargeskartofler1000 g. aspargeskartofler
Opskrift:
Del spegeskinken i 4 portioner og fold hver portion om et stykke kyllingebryst. Luk evt. med tandstikkere. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved jævn varme ca. 6 min. på hver side (ca. 12 min. i alt). Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket.
Kom Bearnaisesaucen i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og læg låg på.
Lad smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits svampe og bladselleri ved kraftig varme i ca. 4 min. - vend hele tiden i svampeblandingen. Tag den af varmen og smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 4976 gange, og udskrevet 78 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider