Kylling med shiitakesvampe

Kylling med shiitakesvampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
50 g.spegeskinke i tynde skiver
4 stykker kyllingebryst uden skind og ben (ca. 550 g)
25 g.smør
 
5 dl.Bearnaisesauce
 
25 g.smør
100 g.shiitake svampe - uden stok - delt i kvarte
250 g.markchampignoner i halve
250 g.bladselleri i skrå skiver
0.5 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 Tilbehør:
1000 g.aspargeskartofler
 
Opskrift:
Del spegeskinken i 4 portioner og fold hver portion om et stykke kyllingebryst. Luk evt. med tandstikkere. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kødet ved jævn varme ca. 6 min. på hver side (ca. 12 min. i alt). Tag kødet af panden og lad det hvile tildækket. Kom Bearnaisesaucen i en tykbundet gryde. Bring saucen i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og læg låg på. Lad smørret smelte i panden ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits svampe og bladselleri ved kraftig varme i ca. 4 min. - vend hele tiden i svampeblandingen. Tag den af varmen og smag til med salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 5566 gange,
og udskrevet 86 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu