kyllingelår eller kyllingebryst4 kyllingelår eller kyllingebryst
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
4
skiver
bacon i strimler4 skiver bacon i strimler
1
løg fintsnittet1 løg fintsnittet
4
kyllingelever4 kyllingelever
1
spidskål eller ½ savoykål groftsnittet1 spidskål eller ½ savoykål groftsnittet
vand vand
peberrod revet peberrod revet
Opskrift:
Kyllingestykkerne krydres med salt og peber. Bacon brunes. Løg, kyllingelever og kyllingestykkerne vendes i. Kom kålen i retten og rør forsigtigt rundt.
Dæk retten halvt op med vand. Lad retten koge ved svag varme i ca. 40 min. Smag godt til med salt og peber og revet peberrod.
Serveres med kartofler i fad.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 18664 gange, og udskrevet 189 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider