Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i sur-sød sauce

Kylling i sur-sød sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 pakke frossen kyllingebryst (500g)
3 tsk.olie
0.5 tsk.salt
 
 Sauce:
1 løg
1 fedhvidløg
3 tsk.olie
3 tsk.hvedemel
3 dl.hønsebouillon
2 spsk.tomatpuré
1 tsk.ingefær
0.5 tsk.sambal Manis
 salt
 peber
0.5 glasAtjas Taugé
 
Opskrift:
Kyllingebrystet optøs, og kødet skæres fra benene. Benene kommes i en gryde med 3 dl vand og ½ tsk salt og koger i under låg ca. 10 min. Kyllingekødet skæres i smalle strimler, der steges på en godt varm pande i olie. Stegetid: 3-4 min. Drysses med salt og tages fra varmen. Kyllingesuppen sies. Løg og hvidløg skæres i terninger og svitses i en gryde i olien. Melet drysses over, og der spædes med kyllingesuppe. Tomatpuré, ingefær og Sambal Manis tilsættes, og saucen smages til med salt og peber. Kyllingekødet og Atjas Taugé kommes i saucen og varmes igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11515 gange,
og udskrevet 136 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu