kyllingebryster gerne med ben2 kyllingebryster gerne med ben
2
dl.
øl2 dl. øl
1
rødløg grove tern1 rødløg grove tern
1
hønse bouillonterning1 hønse bouillonterning
olie til stegning olie til stegning
salt salt
peber peber
1
laurbærblad1 laurbærblad
1
tsk.
tørret timian1 tsk. tørret timian
200
g.
grønne bønner200 g. grønne bønner
100
g.
naturris100 g. naturris
Opskrift:
Risene sættes over i dobbelt så meget vand som ris. Koges ca. 40 min i letsaltet vand, trækker yderligere 10 min. Kyllingebrysterne brunes af i sauterpande. Krydres. Løgene tilsættes og steges med 5 min. Tilsæt øl, bouillonterning, laurbærblad og timian og kog ved svag varme under låg i ca. 25 min. Kyllingebrysterne tages op og saucen koges ind til kraftigere konsistens sammen med bønnerne. Saucen kan evt. jævnes.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 13061 gange, og udskrevet 203 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider