Kylling i øl

Kylling i øl, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2 kyllingebryster gerne med ben
2 dl.øl
1 rødløg grove tern
1 hønse bouillonterning
 olie til stegning
 salt
 peber
1 laurbærblad
1 tsk.tørret timian
200 g.grønne bønner
100 g.naturris
 
Opskrift:
Risene sættes over i dobbelt så meget vand som ris. Koges ca. 40 min i letsaltet vand, trækker yderligere 10 min. Kyllingebrysterne brunes af i sauterpande. Krydres. Løgene tilsættes og steges med 5 min. Tilsæt øl, bouillonterning, laurbærblad og timian og kog ved svag varme under låg i ca. 25 min. Kyllingebrysterne tages op og saucen koges ind til kraftigere konsistens sammen med bønnerne. Saucen kan evt. jævnes.


karakterer:
Opskriften er vist 13307 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu