finthakkede æbler fx cox orange (ca. 200 g)2 finthakkede æbler fx cox orange (ca. 200 g)
3
dl.
hønsebouillon3 dl. hønsebouillon
150
g.
flødeost til madlavning150 g. flødeost til madlavning
0.5
tsk.
groft salt0.5 tsk. groft salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Pynt: Pynt:
Fintsnittet porre Fintsnittet porre
Tilbehør: Tilbehør:
Løse ris og porrer Løse ris og porrer
Opskrift:
Fjern skind og ben fra kyllingestykkerne og skær kødet i tynde strimler. Smelt halvdelen af smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits halvdelen af karry, løg, æble og kyllingekød i ca. 2 min. Hæld blandingen i en skål. Kom resten af smørret i sauterpanden. Svits den anden halvdel af ingredienserne. Kom den første portion tilbage i panden og hæld bouillon ved. Tilsæt flødeost i mindre portioner og varm retten igennem til flødeosten er smeltet. Smag til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(7 stemmer)
Opskriften er vist 33736 gange, og udskrevet 973 gange.
Kommentarer
Mig - 2010-06-08 20:05:20 Dejlig ret! Brugte 10% yoghurt i stedet for flødeost.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider