Træk skindet af kyllingebrysterne og skær kødet i strimler. Bland birkes, karry og vand til en pasta og vend kyllingestykkerne heri. Steg kyllingestykkerne gyldenbrune i en stegegryde med smør. Rør yoghurt, vand og majsstivelse sammen og hæld det ved kødet. Tilsæt rosiner og lad retten simre under låg i ca. 10 min. Servér med ris og brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.6
(7 stemmer)
Opskriften er vist 8479 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 kyllingen smager godt men sovsen er uspiselig, og kyllingen smagte først godt efter vi selv havde krydret og tilsat div.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider