Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Honning glaseret kylling

Honning glaseret kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingebryster á 250 g pr. stk
 smør til stegning
4 dl.rødvin
2 dl.akaciehonning
 
 Timiansauce:
1 l.hønsebouillon (bouillonterning + vand)
4 kvistetimian
50 g.smør
1 løg
50 g.smør til montering
 
 Tilbehør:
 Sæsonens friske grønsager
 
Opskrift:
Kylling:
Kyllingebrysterne brunes og steges ca. 10 minutter på en pande. Imens sættes rødvin og honning over at koge. Dette koges ned til sirupsagtig konsistens. Kyllingerne lægges i ildfast fad og overhældes med den nedkogte lage. Færdigsteges i ovnen ved 200 grader C, i ca. 10 minutter.

Timiansauce:
Løgene skæres i tynde skiver og sauteres af i en gryde sammen med timiankvistene. Når løgene er blevet blanke og bløde tilsættes hønsebouillon og saucen koges godt igennem ca. 10 minutter. Saucen sigtes og monteres med smør. Smages evt. til med salt, peber og frisk timian.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 33350 gange,
og udskrevet 811 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Caroline  -  2012-05-01 19:50:37
Jeg kan ikke få honning og rødvin til at blive en sirupagtig konsistens, selvom det har kogt 40 min., det var bare tyndt som rødvin. Hvad går galt? Men smagen var rigtig god alligevel, vil derfor også gerne kunne lave det rigtigt i fremtiden, da jeg er sikker på det lige vil gøre det en tand bedre.

lisa sissi  -  2011-01-08 20:24:40
Wau - rigtig lækker smagskombination!

Nana  -  2007-07-31 08:55:54
Jeg har tilberedt retten 2 gange, den ene efter opskriften, og der blev den lækker. den anden gang tilsættede jeg gange alm. sennep i rødvin/honning blandingen, og der blev den indnu bedre. opskriften var udemærket, men er kan kun blive bedre af at tilsætte 3 spk sennep.

Malene  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg laverede retten i går aftes, havde godtnok ikke akaciehonning, men brugte noget ganske almindelig honning. Det er en super god måde at få smag i kødet på, og aldrig har jeg smagt så mørt og saftigt et stykke kylling.