| |
|
Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel
Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | kyllingebryster á ca 135 g2 kyllingebryster á ca 135 g | 0.5 | dl. | olie0.5 dl. olie | 0.5 | tsk. | citronpeber0.5 tsk. citronpeber | 0.5 | | citron saften heraf0.5 citron saften heraf | 2 | | bagekartofler2 bagekartofler | 1.5 | dl. | creme fraiche 18%1.5 dl. creme fraiche 18% | 0.5 | potte | purløg finthakket0.5 potte purløg finthakket | 0.5 | | icebergsalat i strimler0.5 icebergsalat i strimler | 0.5 | | agurk i tern0.5 agurk i tern | 0.5 | bakke | bønnespirer skal skylles godt.!0.5 bakke bønnespirer skal skylles godt.! | 0.5 | | rød peberfrugt i tern0.5 rød peberfrugt i tern | | | | | | 1 frysepose 1 frysepose | | | stanniol stanniol | | | dressing efter eget valg dressing efter eget valg | | | |
| |
Kyllingebrysterne kommes i en frysepose sammen med olie, citron og citronpeber. Æltes godt igennem og stilles koldt 30 min.
Kartofler bages i ovn, ca. 60 min ved 200 grader C. alm. ovn.
Iceberg, agurk, rød peber og bønnespirer blandes og serveres med dressing efter eget valg.
Kyllingestykkerne steges på et tør pande ca 3-4 min på hver side, drysses med lidt salt.
Creme fraiche blandes med purløg, salt og peber og serveres til kartoflerne.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6
(27 stemmer)
Opskriften er vist 96654 gange, og udskrevet 2993 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 0000-00-00 00:00:00 det er en vidunderlig opskrift...... så prøv den! hilsen den dejlige
|
|