Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel

Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel, billede 4 Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel, billede 1 Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel, billede 2 Citronmarineret kyllingebryst med salat og bagt kartoffel, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 kyllingebryster á ca 135 g
0.5 dl.olie
0.5 tsk.citronpeber
0.5 citron saften heraf
2 bagekartofler
1.5 dl.cremefraiche 18%
0.5 pottepurløg finthakket
0.5 icebergsalat i strimler
0.5 agurk i tern
0.5 bakkebønnespirer skal skylles godt.!
0.5 rød peberfrugt i tern
 
 1 frysepose
 stanniol
 dressing efter eget valg
 
Opskrift:
Kyllingebrysterne kommes i en frysepose sammen med olie, citron og citronpeber. Æltes godt igennem og stilles koldt 30 min.

Kartofler bages i ovn, ca. 60 min ved 200 grader C. alm. ovn.

Iceberg, agurk, rød peber og bønnespirer blandes og serveres med dressing efter eget valg.

Kyllingestykkerne steges på et tør pande ca 3-4 min på hver side, drysses med lidt salt.

Creme fraiche blandes med purløg, salt og peber og serveres til kartoflerne.


karakterer:
Opskriften er vist 98144 gange,
og udskrevet 3000 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
det er en vidunderlig opskrift...... så prøv den! hilsen den dejlige