Læg kyllingelårene i et smurt ildfast fad og steg dem i ovnen i 50 min ved 200 grader C. alm. ovn.
Flæk chilierne på langs og fjern kernerne under rindende vand. Hak dem.
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme og svits hakkede løg og ris et øjeblik. Tilsæt resten af ingredienserne. Lad risen koge ved svag varme under låg i 12 min. Tag gryden fra varmen og lad risen trække i 12 min.
Hæld stegeskyen fra kyllingen over i en gryde og svits bladselleri i 3 cm. stykker og peberfrugter i store tern i 4-5 min. Tilsæt salt.
Fordel risene i et stort dybt fad og anret herpå kyllingelår og grønsager.
Stil det i ovnen i 5 min og server det derefter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(9 stemmer)
Opskriften er vist 84682 gange, og udskrevet 1701 gange.
Energi:
KJ total 14674 (3493 kcal)
KJ pr. Pers. 3668 (873 kcal)
Vægt ialt 3605 gram
Vægt pr. Pers. 901 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 407 KJ (96 kcal) Protein 7.1 gram Fedt 3.6 gram Kulhydrat 9.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2012-03-04 15:28:38 Super opskrift! Jeg elsker alt med kylling, og tomater er bare min favorit grønsag:-)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider