Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllingelår i egen bouillon

Kyllingelår i egen bouillon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingelår
1 gulerod skåret i tern
1 porre skåret i skiver
0.5 lille knoldselleri skåret i tern
4 dl.hønsebouillon
1 laurbærblad
1 spsk.hvedemel
 salt
 peber
400 g.kogte kolde kartofler
 olie til stegning
 
Opskrift:
Kyllingelårene brunes godt af i gryde på alle sider. Tag gryden af varmen og drys lårene med mel og vend dem i fedtstoffet. Tilsæt herefter bouillon og laurbærblad. Kog lårene ca. 35-40 minutter under låg og ved svag varme. De skyllede og skårne grønsager koges sammen med de sidste 5-10 min. Er saucen for tynd kan den jævnes yderligere med lidt maizena. Smag til med salt og peber inden servering. Kog imens kartoflerne og stil dem kolde. Når de er kolde skæres de i skiver og sauteres af på panden. Krydres med salt og peber. Lårene anrettes sammen med grønsager og kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7232 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu