Brun kyllingelårene i olie i en gryde og tilsæt hakket løg, chili, hvidløg og jordnødder. Lad det svitse et par min., før bouillonen tilsættes. Retten simrer under låg i ca. 15 min., til kyllingelårene er gennemvarme. Smag til med salt og peber og citronsaft.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7002 gange, og udskrevet 100 gange.
Kommentarer
Ida og Mia - 2007-05-25 19:29:29 Dejlig ret, men husk! chilli og citron, ellers er den lidt flad.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider