Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling i kokotte II

Kylling i kokotte II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 store kyllingelår
150 g.bacon i tern
1 løg hakket
150 g.champignon i kvarter
300 g.kartofler i store tern
1 spsk.hvedemel
1 nellike
1 laurbærblad
2 dl.hønsebouillon
 salt
 peber
 olie til stegning
 
Opskrift:
Bacon, løg, kylling og champignon steges godt af. Drys 1 spiseskefuld hvedemel i rør rundt. Tilsæt bouillon, nellike, kartofler og laurbærblad og stil gryden i ovnen ved 180 grader i ca. 45 min. Det sidste kvarter uden låg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10017 gange,
og udskrevet 124 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu